Over ons

Welkom bij onze Labradorfokkerij Ruby’s Ranch!

 

 

Ruby’s Ranch is vernoemd naar de eerste hond waarmee we ons eerste nestje pups kregen. Op dit moment hebben we acht eigen honden waarmee we af en toe een nest pups krijgen.

Een goede pup kopen is een hele onderneming. De Labradors die wij fokken voldoen volledig aan de doelstellingen van de “Raad Van Beheer” en de “Labrador Kring Nederland”. Zij streven, net als wij, in een open sfeer naar een verantwoord beleid betreft het fokken van goede pups.

Wij fokken gezonde, lieve Labradors die uitermate geschikt zijn als uw ideale gezinshond. Hierbij letten we op de gezondheid, een goed karakter en een mooi uiterlijk. Dit vraagt veel aandacht en betrokkenheid. Al onze pups groeien op in een huiselijke sfeer, en maken in een vroeg stadium al kennis met andere honden, katten en het ‘gewone’ gezinsleven. Met goed socialiseren, liefdevolle aandacht en gedegen training zijn wij overtuigd dat de Labrador voor heel veel mensen het ideale maatje is.

Ons huis staat aan de rand van Utrecht (Vleuten), heerlijk vrij met een enorme ruimte rondom. Deze ruimte wordt gebruikt als enorme speelweide voor onze eigen honden én de gasten van onze hondendagopvang. Hierin leggen wij de nadruk op de socialisatie van de honden onderling. Onze kennels zijn verwarmd en goed geventileerd. Door de aanwezige kennis en ervaring van onze medewerkers is er altijd oog voor het welzijn van de hond.