Dagopvang (gesloten)

Onze dagopvang is gesloten!!

Ons huis staat aan de rand van Utrecht (Vleuten), heerlijk vrij met een enorme ruimte rondom. Deze ruimte wordt gebruikt als enorme speelweide voor onze eigen honden én de gasten van onze hondendagopvang. Hierin leggen wij de nadruk op de socialisatie van de honden onderling. Onze kennels zijn verwarmd en goed geventileerd. Door de aanwezige kennis en ervaring van onze medewerkers is er altijd oog voor het welzijn van de hond.

Vaccinaties
Graag ontvangen we vooraf een kopie of foto van het vaccinatieboekje via de mail. De vaccinaties moeten minimaal 3 weken voor de eerste dag van aanvang zijn gegeven. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste vaccinaties van uw hond. Wij stellen de verplichting volgens het advies van onze dierenarts: de jaarlijkse cocktail en kennelhoest (kc).

Voer
Als u uw hond bij ons in de hondendagopvang brengt, is het mogelijk om uw hond tussen de middag te laten voorzien van zijn eigen voer. Hiervoor hebben wij een speciale ‘Lunchbox’ waarin u het bakje met droogvoer in de juiste hoeveelheid, voorzien van de naam van uw hond, achterlaat. De honden worden tussen 12:00 en 12:30 gevoerd.

Zorgkosten
Als uw hond medicatie gebruikt is dat geen probleem. Wij brengen €2,50 per dag in rekening voor het geven van de medicatie. Het is prettig als u de medicatie meegeeft in de originele verpakking met uw naam, de naam van uw hond en de dosering erop.

Mocht uw hond onverhoopt naar de dierenarts moeten, zorgen wij (in overleg) voor transport en noodzakelijke behandeling. Wij werken samen met MARKdierenarts te Vleuterweide.

Vakantieopvang
Voor onze vaste daggasten is er ook vakantieopvang mogelijk. Wij voeren onze honden twee keer per dag Kjen’s hondenvoer. In de vakantiedagopvang is het mogelijk om tegen het gereduceerde tarief van €3,50 per dag uw hond te voeren met ons hondenvoer.

Wilt u eigen voer meegeven, dan is dit uiteraard geen probleem. Dit ontvangen wij graag in een afgesloten vershoudbox met daarop uw naam, de naam van uw hond en de gewenste hoeveelheid per dag.

Was-service
Wilt u uw hond gewassen terug na de vakantie? Dat kan! Wij bieden een was-service aan waarbij u uw hond weer helemaal fris en schoon mee naar huis neemt.

Tarieven ( per 1 september 2021)
Dagopvang per 10-ritten € 250,–
Vakantieopvang per dag € 30,00 (Voer: +€3,50)
Medicatie toedienen per dag € 2,50
Was-service per keer € 7,50

Was- en droog service per keer € 7,50

Transport dierenarts per rit €35,00

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

10 rittenkaart is 16 weken geldig vanaf het moment van aankoop.

Helaas, kunnen wij geen extra honden meer opnemen in onze roedel.